Drob de Vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • o ceapa
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri gris
  • 200 g carne (de porc, vita, pui, taiata cuburi mici) sau sunca, salam, carnaciori
  • plus 100 g cascaval
  • optional verdeata,
  • sare si piper
  • 2 oua

Mod de preparare

Vinetele curatate de coaja se taie cuburi mici si se fierb in apa clocotita cu sare pana se inmoaie. Se scurg bine, se adauga galbenusurile, albusurile spuma, sare, piper, vedreata tocata fin, iar apoi amestecul format din ceapa tocata calita in putin ulei, peste care se adauga grisul si se stinge cu lapte, lasandu-se sa se ingroase bine.

Se adauga si carnea, cascavalul cubulete si se pune in tava unsa si tapetata cu putin pesmet sau faina. se coace cca 30 min la foc mediu.
Sse serveste atat cald, cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa