Drob de Vinete

Postat pe: 27-10-2009
(0)

Ingrediente

2 vinete mari
o ceapa
200 ml lapte
5 linguri gris
200 g carne (de porc, vita, pui, taiata cuburi mici) sau sunca, salam, carnaciori
plus 100 g cascaval
optional verdeata,
sare si piper
2 oua

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Vinetele curatate de coaja se taie cuburi mici si se fierb in apa clocotita cu sare pana se inmoaie. Se scurg bine, se adauga galbenusurile, albusurile spuma, sare, piper, vedreata tocata fin, iar apoi amestecul format din ceapa tocata calita in putin ulei, peste care se adauga grisul si se stinge cu lapte, lasandu-se sa se ingroase bine.

Se adauga si carnea, cascavalul cubulete si se pune in tava unsa si tapetata cu putin pesmet sau faina. se coace cca 30 min la foc mediu.
Sse serveste atat cald, cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Drob de Vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de Vinete