Drob de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(7)

Ingrediente

1 pg ficatei de pui
1 pg inimi si pipote de pui
1 piept de pui
2 leg ceapa verde
1leg patrunjel
1 leg marar
3 oua crude
4 oua fierte
amestec condimente drob
pesmet
ulei
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se pun la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata, spala si toaca foarte marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carntea si maruntaiele se toaca si ea la masina de tocat sau robot apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, condimentele si sare dupa gust. Se tapeteaza tava cu ulei si pesmet se pune 1/2 din compozitie se pun ouale fierte intregi si se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min apoi se scoate se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste
Se lasa sa se raceasca apoi se scoate din tava se taie feli si se serveste alaturi de rosii, branzeturi, masline etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Drob de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de Pui