Se pun la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata, spala si toaca foarte marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carntea si maruntaiele se toaca si ea la masina de tocat sau robot apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, condimentele si sare dupa gust. Se tapeteaza tava cu ulei si pesmet se pune 1/2 din compozitie se pun ouale fierte intregi si se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min apoi se scoate se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste
Se lasa sa se raceasca apoi se scoate din tava se taie feli si se serveste alaturi de rosii, branzeturi, masline etc.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii