Se pun la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, se scot pe un tocator de lemn, se lasa sa se racoreasca, apoi se toaca cu un cutit bine ascutit cat mai marunt posibil(eu le-a marutnti la tocatorul meu electric). Tocatura se pune intr-un castron, se adauga ouale batute putin inainte(le-am amestecat cu tocatorul), ceapa verde, mararul si patrunjelul, toate tocate fin, sare si piper dupa gust, 2 linguri pesmet, paine cu laptele cu tot si amestecam bine pana omogenizam compozitia.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozizia in tava dreptunghiulara de chec. Se introduc oule pe lungime, 5 oua. Se pune compozitia in cuptor pentru 40 minute la foc micSe serveste cald sau ca aperitiv langa oua, sunca, legume, masline, ce doriti voiSe taie a doua zi.
Eu am lasat la frigider pana a doua zi si s-a taiat foarte bine dupa cum se vede in imagini!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii