Se pun la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, se scot pe un tocator de lemn, se lasa sa se racoreasca, apoi se toaca cu un cutit bine ascutit cat mai marunt posibil(eu le-a marutnti la tocatorul meu electric). Tocatura se pune intr-un castron, se adauga ouale batute putin inainte(le-am amestecat cu tocatorul), ceapa verde, mararul si patrunjelul, toate tocate fin, sare si piper dupa gust, 2 linguri pesmet, paine cu laptele cu tot si amestecam bine pana omogenizam compozitia.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozizia in tava dreptunghiulara de chec. Se introduc oule pe lungime, 5 oua. Se pune compozitia in cuptor pentru 40 minute la foc micSe serveste cald sau ca aperitiv langa oua, sunca, legume, masline, ce doriti voiSe taie a doua zi.
Eu am lasat la frigider pana a doua zi si s-a taiat foarte bine dupa cum se vede in imagini!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn timp ce preparam clatitele la Panini Maker Breville, mi-am rotit ochii prin bucatarie si am ochit umplutura. Se potriveste...
Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amareAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii