Morcovii si 2 oua se fierb, dupa racirea lor morcovii se taie cubulete, iar ouale fierte tari se taie felii.
Buchetelele de broccoli se fierb in apa cu sare, 10 minute, apoi se racesc. Carnea de porc se toaca si se caleste 15 minute, apoi i se adauga ceapa verde taiata nu prea marunt si se calesc impreuna 5 minute.
Ficatul si rinichiul se fierb bine (50-60 min) , in timpul fierberii se ia spuma de cateva ori. Dupa ce au fiert, se racesc si se toaca. Intr-o craticioara (pe foc mic) punem tocatura de ficat si rinichi, laptele, sare si piper macinat. Lasam pe foc in jur de 10 minute, cat absoarbe tocatura laptele.
Intr-un vas mai mare adaugam carnea tocata calita cu ceapa, tocatura de ficat si rinichi, morcovul cubulete, 4 galbenusuri, sare si piper (daca e cazul), patrunjelul tocat marunt. Amestecam lejer, apoi adaugam si 4 albusuri batute spuma si buchetelele de broccoli desfacute in fasii.
Formele de briose se ung cu ulei si se pudreaza usor cu faina. Fiecare cuib de briosa se umple cu tocatura de drob, iar deasupra fiecarei briose asezam cate o felie de ou fiert.
Se coc 20 de minute la cuptor.
Am fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii