Drob Briosa

Postat pe: 28-04-2012
(0)

Ingrediente

300 g rinichi porc
300 g ficat porc
500 g pulpa porc
6 oua
2 morcovi
5 fire ceapa verde
5 buchetele broccoli
1 leg patrunjel verde
100 ml lapte
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Morcovii si 2 oua se fierb, dupa racirea lor morcovii se taie cubulete, iar ouale fierte tari se taie felii.
Buchetelele de broccoli se fierb in apa cu sare, 10 minute, apoi se racesc. Carnea de porc se toaca si se caleste 15 minute, apoi i se adauga ceapa verde taiata nu prea marunt si se calesc impreuna 5 minute.

Ficatul si rinichiul se fierb bine (50-60 min) , in timpul fierberii se ia spuma de cateva ori. Dupa ce au fiert, se racesc si se toaca. Intr-o craticioara (pe foc mic) punem tocatura de ficat si rinichi, laptele, sare si piper macinat. Lasam pe foc in jur de 10 minute, cat absoarbe tocatura laptele.

Intr-un vas mai mare adaugam carnea tocata calita cu ceapa, tocatura de ficat si rinichi, morcovul cubulete, 4 galbenusuri, sare si piper (daca e cazul), patrunjelul tocat marunt. Amestecam lejer, apoi adaugam si 4 albusuri batute spuma si buchetelele de broccoli desfacute in fasii.

Formele de briose se ung cu ulei si se pudreaza usor cu faina. Fiecare cuib de briosa se umple cu tocatura de drob, iar deasupra fiecarei briose asezam cate o felie de ou fiert.
Se coc 20 de minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Drob Briosa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob Briosa