Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita sau o dam tot pe razatoarea mare. Punem intr-un castron faina, adaugam apoi praful de copt si omogenizam bine.
Mixam bine ouale intr-un castron, pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam apoi laptele si branza si omogenizam. Peste compozitia lichida adaugam faina si amestecam cu o spatula pana o incorporam pe toata.
Adaugam la aceasta compozitie sunca, maslinele, cascavalul, gogosarul murat, uleiul sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia. Tapetam o tava de chec, sau ce forma doreste fiecare, cu ulei si faina sau cu hartie de copt si turnam compozitia. Dam aluatul rezultat la cuptor, la foc mic pana devine auriu deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea.
Este un aperitiv delicios.
Merisoarele, aceste minunatii ale naturii cu gust dulce-acrisor-amarui, cu diverse proprietati benefice sanatatii, cuprinse...
Gem de merisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 LCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii