Coronita Aperitiv

Postat pe: 21-09-2012
(0)

Ingrediente

200 gr faina
6 oua
100 gr masline negre fara samburi
100 gr masline verzi fara samburi
400 gr sunca
kaiser sau ce fel de mezel aveti
150 gr telemea de oi
200 ml lapte
2 felii de gogosar murat
4 linguri ulei
1 plic praf de copt
100 gr cascaval
piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita sau o dam tot pe razatoarea mare. Punem intr-un castron faina, adaugam apoi praful de copt si omogenizam bine.

Mixam bine ouale intr-un castron, pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam apoi laptele si branza si omogenizam. Peste compozitia lichida adaugam faina si amestecam cu o spatula pana o incorporam pe toata.

Adaugam la aceasta compozitie sunca, maslinele, cascavalul, gogosarul murat, uleiul sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia. Tapetam o tava de chec, sau ce forma doreste fiecare, cu ulei si faina sau cu hartie de copt si turnam compozitia. Dam aluatul rezultat la cuptor, la foc mic pana devine auriu deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea.

Este un aperitiv delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coronita Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coronita Aperitiv