Intr-un bol taiati avocado in bucati mici si adaugati restul de ingrediente in afara de ulei si suc de limeta apoi lasati deoparte. Intr-un blender puneti 220 g de porumb, ceapa rosie taiata in cateva bucati, chili si pulsati intr-o pasta.
Intr-un bol amestecati faina, oul, praf de copt, lapte, pasta de porumb din blender si restul de 110 g de porumb. Incalziti o tigaie cu o lingurita de ulei de masline (nu lasati sa se arda) si puneti din aluatul de porumb dupa cat de mari vreti clatitele niveland acesta (nu le faceti subtiri, sa fie de aproximativ 1 cm).
Prajiti la foc mic-mediu pe ambele parti. Inainte de a le servi puneti uleiul de masline extra virgin si sucul de limeta peste avocado, amestecati apoi aranjati peste felii de brie.
*Eu am impartit aluatul in 4 respectiv pentru 4 portii de aperitiv.
** Aceste clatite sunt satioase si excelente atat ca aperitiv cat si ca un meniu principal.
*** Daca aveti porumb inghetat puneti-l intr-o cratita si la foc mic caliti acesta pana cand se evapora apa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii