Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele care trebuie sa fie un pic mai groase. Mie mi-au iesit 7 clatite, acum depinde si de marimea tigaii folosite.
Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii si pieptul de pui, care au fost spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa se rumeneasca putin si adaugam vinul , sare si piper si ii lasam sa fiarba in jur de 15-20 minute, pana scade lichidul. Inainte sa-i luam de pe foc adugam mararul tocat si smantana. Cand se raceste compozitia, adaugam oul si omogenizam.
Umplem clatitele cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei sau unt. Înainte sa bagam tava în cuptorul preincalzit, ungem clatitele pe deasupra cu ou. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata.
Peste clatite se poate rade cascaval inainte de a fi puse la cuptor.
Din nou revin la genul de desert care mie imi place nespus de mult. Am combinat un aluat gustos cu gem de prune de casa si...
Tarta cu mere si gem de pruneCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii