Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele care trebuie sa fie un pic mai groase. Mie mi-au iesit 7 clatite, acum depinde si de marimea tigaii folosite.
Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii si pieptul de pui, care au fost spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa se rumeneasca putin si adaugam vinul , sare si piper si ii lasam sa fiarba in jur de 15-20 minute, pana scade lichidul. Inainte sa-i luam de pe foc adugam mararul tocat si smantana. Cand se raceste compozitia, adaugam oul si omogenizam.
Umplem clatitele cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei sau unt. Înainte sa bagam tava în cuptorul preincalzit, ungem clatitele pe deasupra cu ou. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata.
Peste clatite se poate rade cascaval inainte de a fi puse la cuptor.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii