Caliti in 1/2 grasime incinsa ceapa si piciorusele ciupercilor, tocate marunt, apoi adaugati carnea tocata, caliti in continuare pana este facuta si la sfarsit condimentati cu sare, piper si verdeata.
Separat, fierbeti orezul, scurgeti, raciti si inglobati-l in compozitia de mai sus. Omogenizati bine, potriviti de sare si piper daca este necesar si umpleti palariile ciupercilor.
Asezati-le intr-o tava usor stropita cu ulei si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 30 min sau pana ce ciupercile sunt facute. Intre timp, faceti un sos, calind faina in restul de grasime incinsa, adaugati boiaua si stingeti cu smantana diluata cu supa sau lapte.
Lasati pe foc mic, 5- 10 min, pana se ingroasa, amestecand continuu. Condimentati dupa gust.
Serviti ciupercile umplute cat sunt calde, in farfurii termorezistente individuale incalzite, cu sosul fierbinte turnat deasupra sau servit alaturi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaRubarba este o aparitie recenta pe tarabele din Romania, in ciuda faptului ca este o planta ce creste in special in zona...
Placinta cu rubarba si bezea (Reteta Video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii