Lasati aluatul la dezghetat.
Curatati ciupercile, separati piciorusele si tocati-le marunt.
Prajiti-le in putin unt, impreuna cu sunca afumata / baconul, lasati sa se raceasca, apoi inglobati parmezanul / cascavalul ras. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Separat, fierbeti palariile ciupercilor timp de 5 min in supa. Puneti la scurs si racit, apoi umpleti-le cu amestecul cu sunca si cascaval.
Taiati aluatul in patrate potrivite si asezati pe fiecare, la mijloc, cate o ciuperca umpluta.
Impachetati, aducand pe rand colturile spre centru si lipind aluatul cu putina apa, prin presare usoara.
Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungeti cu galbenus usor batut si diluat cu lapte, avand grija sa nu pensulati partile taiate deoarece aluatul nu se va mai desface cand este pus la copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos aurit.
Serviti cat sunt calde.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraAm fost in vizita la Ina si am dat peste prajitura asta, o salvasem cu mult timp in urma si acum i-a venit randul. Eu am...
Desert prajitura Baiadera by InaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii