Ciuperci Imbracate

Postat pe: 04-05-2012
(0)

Ingrediente

aluat foietaj
ciuperci champignion
cat mai mari
sunca afumata sau bacon
taiate bucatele
parmezan / cascaval ras
putin unt
supa de legume sau de pui
sare
piper
1 galbenus + 1 lingura lapte
pentru uns

Mod de preparare

Lasati aluatul la dezghetat.
Curatati ciupercile, separati piciorusele si tocati-le marunt.
Prajiti-le in putin unt, impreuna cu sunca afumata / baconul, lasati sa se raceasca, apoi inglobati parmezanul / cascavalul ras. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Separat, fierbeti palariile ciupercilor timp de 5 min in supa. Puneti la scurs si racit, apoi umpleti-le cu amestecul cu sunca si cascaval.

Taiati aluatul in patrate potrivite si asezati pe fiecare, la mijloc, cate o ciuperca umpluta.
Impachetati, aducand pe rand colturile spre centru si lipind aluatul cu putina apa, prin presare usoara.
Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungeti cu galbenus usor batut si diluat cu lapte, avand grija sa nu pensulati partile taiate deoarece aluatul nu se va mai desface cand este pus la copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos aurit.

Serviti cat sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Imbracate" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Imbracate