Caliti in putin ulei incins, ceapa si ciupercile pana se inmoaie si zeama lasata de ciuperci este scazuta. Dati deoparte si lasati la racit.
Treceti-le prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul si carnea.
Adaugati ouale, verdeata, potriviti gustul de sare, piper si omogenizati bine.
Luati cate 1 lingura din compozitia obtinuta si formati bilute cu mana uda, pe care le aplatizati putin.
Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul incins, pentru circa 30 min, la 180 grade sau pana ce chiftelutele sunt coapte si frumos rumenite. Scoateti pe un gratar si lasati la racit.
Intre timp, lasati la dezghetat aluatul foietaj. Taiati-l in patrate.
Imbracati fiecare chifteluta in aluat, inchideti bine prin presare si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 25- 35 min, la 180 grade sau pana cand aluatul este facut si frumos rumenit.
Serviti ca aperitiv, cat sunt caldute, dar sunt la fel de bune si reci.
Pot fi luate ca pachetel la servici.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii