Chiftelute din Piept de Pui si Mazare

Postat pe: 25-04-2014
(0)

Ingrediente

Pt 10 persoane:
500 g piept de pui
200 g mazare
2 oua
patrunjel
sare
piper
ceapa
parmezan
Pt impanare:
2 oua
pesmet
Pt a frige:
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiem marunt ceapa si o calim in putin ulei, adaugam mazarea, saram si piperam si lasam pe foc circa 20 minute adaugand din cand in cand (la nevoie) apa calda.

Taiem pieptul de pui felii subtiri, incalzim o bistechera si coacem pieptul de pui 2 minute pe parte. Le punem apoi la racit, dupa care le taiem si le macinam cu un robot pana ce obtinem o compozitie omogena pe care o transferam intr-un bol. Adaugam patrunjelul taiat, parmezanul si oul. Amestecam bine totul apoi adaugam mazarea. Ajustam de sare si piper si formam chiftelute. Le trecem mai intai in ou batut si apoi in pesmet.

Punem inr-o tigaie ulei abundant, il lasam sa se incalzeasca si apoi frigem chiftelutelepana ce rezulta de o culoare aurie (circa 3-4 minute). Dispunem crochetele fripte pe o farfurie pe care am pus hartie de fript.
Sunt perfecte pentru un aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute din Piept de Pui si Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute din Piept de Pui si Mazare