Chiftelute din Carne cu Cascaval

Complexitate
redusa
Chiftelute din Carne cu Cascaval

Ingrediente

  • 500 g carne tocata (poate fi de porc, amestec, pui, curcan, etc)
  • 1 cartof potrivit sau 2 mai mici
  • 2 felii de paine
  • fara coaja
  • mai veche de 1 zi sau 1 chifla
  • 50- 100 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 4- 5 catei de usturoi sau usturoi verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • 1 legatura de marar verde
  • tocat marunt
  • 1 ceapa sau 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Treceti de doua ori carnea prin masina de tocat (daca nu folositi carne gata tocata) impreuna cu cartoful, usturoiul, ceapa (ceapa verde) si verdeata. Adaugati painea (chifla) inmuiata in apa si stoarsa bine, cascavalul ras, ouale si potriviti de sare si piper, dupa gust.

Formati bilute de marimea potrivita (sau dorita), treceti-le prin faina si rumeniti-le de jur-imprejur, in ulei incins.
Scoateti-le pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)