Chiftelute din Carne cu Cascaval

Postat pe: 26-06-2011
(2)

Ingrediente

500 g carne tocata (poate fi de porc, amestec, pui, curcan, etc)
1 cartof potrivit sau 2 mai mici
2 felii de paine
fara coaja
mai veche de 1 zi sau 1 chifla
50- 100 g cascaval ras
2 oua
4- 5 catei de usturoi sau usturoi verde
1 legatura de patrunjel verde
tocat marunt
1 legatura de marar verde
tocat marunt
1 ceapa sau 1 legatura de ceapa verde
sare
piper
faina
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Treceti de doua ori carnea prin masina de tocat (daca nu folositi carne gata tocata) impreuna cu cartoful, usturoiul, ceapa (ceapa verde) si verdeata. Adaugati painea (chifla) inmuiata in apa si stoarsa bine, cascavalul ras, ouale si potriviti de sare si piper, dupa gust.

Formati bilute de marimea potrivita (sau dorita), treceti-le prin faina si rumeniti-le de jur-imprejur, in ulei incins.
Scoateti-le pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute din Carne cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  01.01.2015 07:01:19

Alexandruaioanei, ambele variante sunt bune.

alexandruaioanei
•  11.10.2014 15:43:43

NU CRED CA E CEVA RAU,AM VAZUT ALTFEL CU UN CUB DE CASCAVAL IN INTERIOR,NU RAS IN COMPOZITIE,VOI INCERCA!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute din Carne cu Cascaval