Nu m-am luat dupa o reteta anume, am vrut sa incerc robotul pe carne, ca noua ne place sa fie tocata mai marunt si marunt am avut-o tocata. :)))
Sumacul este folosit in Orientul Mijlociu, in Iran se adauga la kebab si orez, in tarile arabe la hummus si fatoush, iar in Turcia la salate si lahmacum. Are un gust acru si astrigent.
Se dau legumele pe razatoare. Amesteca oul cu carnea tocata si legumele date pe razatoare. Se adauga zaatarul, usturoiul, sarea si piperul. Se formeaza chiftelutele, udati mana ca sa fie mai usor.
Eu nu le-am prajit ci le-am pus in tava la cuptor. Se rumenesc pe amandoua partile. Se presara sumac deasupra si se servesc calde sau reci.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii