Nu m-am luat dupa o reteta anume, am vrut sa incerc robotul pe carne, ca noua ne place sa fie tocata mai marunt si marunt am avut-o tocata. :)))
Sumacul este folosit in Orientul Mijlociu, in Iran se adauga la kebab si orez, in tarile arabe la hummus si fatoush, iar in Turcia la salate si lahmacum. Are un gust acru si astrigent.
Se dau legumele pe razatoare. Amesteca oul cu carnea tocata si legumele date pe razatoare. Se adauga zaatarul, usturoiul, sarea si piperul. Se formeaza chiftelutele, udati mana ca sa fie mai usor.
Eu nu le-am prajit ci le-am pus in tava la cuptor. Se rumenesc pe amandoua partile. Se presara sumac deasupra si se servesc calde sau reci.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii