Chiftelute

Postat pe: 16-01-2012
(0)

Ingrediente

1/2 kg carne de porc
1 cartof mare ras
1 ceapa potrivita rasa
1 morcov ras
1 capatana de usturoi curatat si dat prin presa de usturoi
3 linguri de patrunjel verde tocat marunt
2 linguri de pesmet
1 lingurita de sare fina
2 oua

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Cartoful, ceapa, morcovul si usturoiul se prepara dupa cum se arata la capitolul Ingrediente.
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si se lasa deoparte cam 15 minute.
Intre timp, intr-o tigaie, se pune ulei cam jumatate din capacitatea ei si se incinge.

Cand uleiul e incins bine se fac chiftele cu mana uda de marimea si forma unei nuci si se prajesc pe ambele parti. In momentul cand adaugam chiftelele la prajit se reduce focul putin.
Pofta buna.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute