Chiftele de dovlecei

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

3 dovlecei
1 ou
4-5 linguri branza rasa telemea (sau cascaval)
sare,piper
2 linguri faina
praf de usturoi (sau un catel de usturoi tocat marunt)
ulei pentru prajit
patrunjel

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit.
Se servesc reci sau caldute. Din aceasta compozitie, mie mi-au iesit 16 chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

t_alyna
•  20.06.2011 21:53:39

eu mai pun si morcovi;sunt super bune

magdalena_mar
•  10.11.2008 21:26:30

Am sa fac aceste chiftelute azi. arata f bine!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de dovlecei