Chiftele de dovlecei

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

3 dovlecei
1 ou
4-5 linguri branza rasa telemea (sau cascaval)
sare,piper
2 linguri faina
praf de usturoi (sau un catel de usturoi tocat marunt)
ulei pentru prajit
patrunjel

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit.
Se servesc reci sau caldute. Din aceasta compozitie, mie mi-au iesit 16 chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

t_alyna
•  20.06.2011 21:53:39

eu mai pun si morcovi;sunt super bune

magdalena_mar
•  10.11.2008 21:26:30

Am sa fac aceste chiftelute azi. arata f bine!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de dovlecei