Drojdia cu zaharul se amesteca cu 5 linguri de lapte caldut. Faina se cerne intr-un castron, se pune amestecul de drojdie la mijloc si se tine 20 de minute. Se amesteca untul taiat cubulete, 1 ou, restul de lapte, restul de condimente. Se framinta o coca, apoi se lasa 1 ora sa se odihneasca.
Cuptorul se incalzeste la 190 de grade. Din coca se fac aprox. 20 de chifle, cu un diam de 10cm. Cu o lingura se pune umplutura, se lipesc, se aseaza pe tava, se ung cu galbenus si se mai lasa 10 minute, dupa aia se pun la cuptor 30 de minute.
Umplutura cu ardei si brinza:
Ceapa se prajeste cu o lingura de ulei, se adauga ardeiul taiat fideluta si rosiile decojite si taiate. Se calesc 5 minute, se adauga parmezanul, sare si piper.
Umplutura cu praz si sunca:
Prazul taiat fideluta se prajeste impreuna cu sunca si baconul, se pune sare si piper.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii