Chifle Umplute

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 cub de drojdie
2 lingurite zahar
250 ml lapte caldut
500 g faina
100 g unt
1 ou
sare
patrunjel
chimen
nucsoara
galbenus de ou
Umplutura cu ardei si brinza:
1 ceapa
2 ardei rosii
3 rosii decojite
20 g parmezan ras
sare piper
ulei
Umplutura cu praz si sunca:
250 g praz
20 g bacon
70 g suncapresata
sare
piper

Mod de preparare

Drojdia cu zaharul se amesteca cu 5 linguri de lapte caldut. Faina se cerne intr-un castron, se pune amestecul de drojdie la mijloc si se tine 20 de minute. Se amesteca untul taiat cubulete, 1 ou, restul de lapte, restul de condimente. Se framinta o coca, apoi se lasa 1 ora sa se odihneasca.

Cuptorul se incalzeste la 190 de grade. Din coca se fac aprox. 20 de chifle, cu un diam de 10cm. Cu o lingura se pune umplutura, se lipesc, se aseaza pe tava, se ung cu galbenus si se mai lasa 10 minute, dupa aia se pun la cuptor 30 de minute.

Umplutura cu ardei si brinza:
Ceapa se prajeste cu o lingura de ulei, se adauga ardeiul taiat fideluta si rosiile decojite si taiate. Se calesc 5 minute, se adauga parmezanul, sare si piper.

Umplutura cu praz si sunca:
Prazul taiat fideluta se prajeste impreuna cu sunca si baconul, se pune sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chifle Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chifle Umplute