Morcovii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert. Ii fierbem cam pe 3/4, ii scurgem de apa si ii lasam la racorit.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu verdeturile, apoi adaugam 3 oua, sare si piper.
Morcovii ii taiem pe lungime, fasii subtiri.
Tapetam cu hartie de copt o tava de chec, punem jumatate din compozitia cu carne, asezam fasiile de morcov, apoi restul de compozitie.
Nivelam frumos, batem spuma oul ramas si il punem deasupra.
Bucatile de gogosar le facem fasii si le asezam peste chec.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 50-60 de minute, pana este rumenit dar si copt in interior.
Pe la jumatatea timpului, scoateti checul din cuptor si daca vedeti ca a lasat putina zeama, o luati cu o lingurita. La mine a lasat putin.
Cand este gata, il scoatem, il lasam putin la racorit si putem servi!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii