Morcovii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert. Ii fierbem cam pe 3/4, ii scurgem de apa si ii lasam la racorit.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu verdeturile, apoi adaugam 3 oua, sare si piper.
Morcovii ii taiem pe lungime, fasii subtiri.
Tapetam cu hartie de copt o tava de chec, punem jumatate din compozitia cu carne, asezam fasiile de morcov, apoi restul de compozitie.
Nivelam frumos, batem spuma oul ramas si il punem deasupra.
Bucatile de gogosar le facem fasii si le asezam peste chec.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 50-60 de minute, pana este rumenit dar si copt in interior.
Pe la jumatatea timpului, scoateti checul din cuptor si daca vedeti ca a lasat putina zeama, o luati cu o lingurita. La mine a lasat putin.
Cand este gata, il scoatem, il lasam putin la racorit si putem servi!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieCu pere de vară parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, e o încântare pentru ale noastre...
Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii