Chec Aperitiv Fara Faina

Complexitate
redusa
Chec Aperitiv Fara Faina

Ingrediente

  • -5 oua
  • -160 g branza proaspata de vaci
  • -80 g smantana grasa
  • -350 g parizer sau sunca ori piept de pui (fiert sau prajit), salam, resturi de friptura, etc
  • -300 g telemea de vaca, nu foarte sarata
  • -100- 150 g ardei gras (rosu + verde)
  • -1 ardei iute
  • -1/2 ceapa sau 3- 4 fire de ceapa verde, tocata marunt
  • -1/2 legatura marar verde, tocat marunt
  • -sare
  • -piper
  • -2 linguri amidon (doar la nevoie)

Mod de preparare

Taiati in bucatele ardeiul gras si cel iute, parizerul, telemeaua si puneti-le intr-un bol.
Adaugati branza de vaci amestecata cu smantana, ouale batute, ceapa si mararul.

Omogenizati usor si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Amestecul trebuie sa arate ca o salata, formata din ingredientele taiate in bucatele, fara sos. Daca are prea mult lichid, adaugati cele 2 linguri de amidon, dar numai la nevoie.

Turnati intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.

Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 180 grade sau pana ce este copt, bine inchegat, trece testul cu scobitoarea si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar.

Serviti feliat, rece (este mai bun daca il dati putin la frigider), alaturi de o salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici