Chec Aperitiv Fara Faina

Complexitate
redusa
Chec Aperitiv Fara Faina

Ingrediente

  • -5 oua
  • -160 g branza proaspata de vaci
  • -80 g smantana grasa
  • -350 g parizer sau sunca ori piept de pui (fiert sau prajit), salam, resturi de friptura, etc
  • -300 g telemea de vaca, nu foarte sarata
  • -100- 150 g ardei gras (rosu + verde)
  • -1 ardei iute
  • -1/2 ceapa sau 3- 4 fire de ceapa verde, tocata marunt
  • -1/2 legatura marar verde, tocat marunt
  • -sare
  • -piper
  • -2 linguri amidon (doar la nevoie)

Mod de preparare

Taiati in bucatele ardeiul gras si cel iute, parizerul, telemeaua si puneti-le intr-un bol.
Adaugati branza de vaci amestecata cu smantana, ouale batute, ceapa si mararul.

Omogenizati usor si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Amestecul trebuie sa arate ca o salata, formata din ingredientele taiate in bucatele, fara sos. Daca are prea mult lichid, adaugati cele 2 linguri de amidon, dar numai la nevoie.

Turnati intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.

Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 180 grade sau pana ce este copt, bine inchegat, trece testul cu scobitoarea si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar.

Serviti feliat, rece (este mai bun daca il dati putin la frigider), alaturi de o salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc