Curat 2-3 cartofi, pe care le tai felii si apoi le prajesc in ulei. Separat sparg 3-4 oua pe care le bat bine cu o furculita, tau 3 felii de sunca cubulete le adaug la oua, mai maruntesc vreo 2 felii de cascaval, pun un pic de delikat.
Cartofii prajiti ii sarez si ii pun in tigaia in care am incins un pic de ulei (2 linguri de supa) si torn peste ei ouale amestecate cu sunca si cascaval si asa ii prajesc un pic pana se incheaga ouale.
Se poate razui cascaval, telemea peste ei. Este acompaniata de o cana de ceai.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii