Caltabos fals

Complexitate
redusa
Caltabos fals

Ingrediente

  • 1 cutie de pate ficat porc (cca 200 gr)
  • 1 1/2 cana de orez(cana de ceai)
  • sare, piper
  • facultativ ienibahar macinat
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Intr-un vas se pune orezul, pateul si ouale. Se amesteca bine si se codimenteaza cu sare si piper.

Totul se aseaza intr-o forma unsa cu rama si se da la cuptor pana cand prinde deasupra o pojghita.Se lasa apoi la racit.
Se serveste cu muraturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars