Tapetati cu ulei si faina tava de briose, apoi asezati patratul de aluat foietaj in fiecare forma.
Taiati ciupercile cuburi, presarati pe ele sare si piper, oregano uscat si impartiti-le in mod egal in cele 6 forme.
Adaugati branza telemea taiata cubulete.
Spargeti cate ou de prepelita deasupra pe fiecare briosa.
Coaceti la 200 de grade pentru 20 de minute, pana ce aluatul foietaj se rumeneste usor si compozitia este inchegata.
Scoateti tava din cuptor si lasati briosele sa se raceasca putin, apoi scoateti-le din forma.
Puteti servi alaturi de o salata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii