Biftec Tartar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Biftec Tartar

Ingrediente

  • Cantitati pt 1 persoana
  • 150 gr muschi de vita
  • 1 galbenus de ou
  • 1/2 filet ansoa
  • 1/8 ceapa/salota
  • 4 boabe capere
  • 1/8 castravecior acru
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/4 lingurita mustar Dijon
  • 6 picaturi sos Worcestershire
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Decupeaza partea de mijloc a muschiului de vita si pe acesta in felii f. subtiri. Taie feliile fasioare inguste pe care la randul lor taie-le cuburele. Procedezi la fel cu filetul de ansoa, ceapa, castraveciorul, caperele si patrunjelul.

Fa un sos dintr-un galbenus de ou, o 1/2 lingurita de mustar Dijon, cateva picaturi de sos Worcester, 1 lingurita zeama de lamaie, piper si sare daca mai este nevoie. Amesteca toate acestea si serveste cu paine prajita. Daca-ti permiti unge painea cu unt, daca nu, stropeste tartarul cu cateva picaturi de ulei de masline.

Important la un tartar reusit este proportia ingredientelor. De aceea trebuie respectata reteta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc