Decupeaza partea de mijloc a muschiului de vita si pe acesta in felii f. subtiri. Taie feliile fasioare inguste pe care la randul lor taie-le cuburele. Procedezi la fel cu filetul de ansoa, ceapa, castraveciorul, caperele si patrunjelul.
Fa un sos dintr-un galbenus de ou, o 1/2 lingurita de mustar Dijon, cateva picaturi de sos Worcester, 1 lingurita zeama de lamaie, piper si sare daca mai este nevoie. Amesteca toate acestea si serveste cu paine prajita. Daca-ti permiti unge painea cu unt, daca nu, stropeste tartarul cu cateva picaturi de ulei de masline.
Important la un tartar reusit este proportia ingredientelor. De aceea trebuie respectata reteta.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii