Biftec Tartar

Postat pe: 10-02-2013
(0)

Ingrediente

Cantitati pt 1 persoana
150 gr muschi de vita
1 galbenus de ou
1/2 filet ansoa
1/8 ceapa/salota
4 boabe capere
1/8 castravecior acru
1 lingurita zeama de lamaie
1/4 lingurita mustar Dijon
6 picaturi sos Worcestershire
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Decupeaza partea de mijloc a muschiului de vita si pe acesta in felii f. subtiri. Taie feliile fasioare inguste pe care la randul lor taie-le cuburele. Procedezi la fel cu filetul de ansoa, ceapa, castraveciorul, caperele si patrunjelul.

Fa un sos dintr-un galbenus de ou, o 1/2 lingurita de mustar Dijon, cateva picaturi de sos Worcester, 1 lingurita zeama de lamaie, piper si sare daca mai este nevoie. Amesteca toate acestea si serveste cu paine prajita. Daca-ti permiti unge painea cu unt, daca nu, stropeste tartarul cu cateva picaturi de ulei de masline.

Important la un tartar reusit este proportia ingredientelor. De aceea trebuie respectata reteta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biftec Tartar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biftec Tartar