Ardei Umpluti cu Piept de Pui si Castraveti Acrii

Postat pe: 12-03-2009
(1)

Ingrediente

4 ardei grasi mari diferit colorati sau 4 gogosari
5 linguri maioneza
3-4 castraveciori acri
200g piept de pui
1 mar
1 legatura de marar
1 rosie
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Speli pieptul de pui si il fierbi in apa usor sarata. Intre timp speli castravetii (si daca doresti ii poti curata de coaja), ii tai in cubulete si ii lasi la scurs. Speli ardeii si le tai cite un capacel curatindu-i astfel de seminte si cotoare. Ii tai in jumatati ca sa-i poti aseza mai stabil pe platou.

Cind pieptul de pui a fiert al scurgi si il tai in cubulete. Speli verdeata si o toci fin. Dai pe razatoarea mica marul in prealabil curatat de coaja. Amesteci maioneza cu pieptul de pui, castravetii, marul, verdeata si sarea dupa gust. Umpli ardeii cu aceasta pasta si ii asezi pe un platou decorat cu rondele de rosie si frunze proaspete de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti cu Piept de Pui si Castraveti Acrii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  20.08.2009 12:54:31

Suna asa de bine toate retetele tale, fa cumva pregateste-le si pune si poze pe forum ca sa ne incanti si mai mult!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti cu Piept de Pui si Castraveti Acrii