Speli pieptul de pui si il fierbi in apa usor sarata. Intre timp speli castravetii (si daca doresti ii poti curata de coaja), ii tai in cubulete si ii lasi la scurs. Speli ardeii si le tai cite un capacel curatindu-i astfel de seminte si cotoare. Ii tai in jumatati ca sa-i poti aseza mai stabil pe platou.
Cind pieptul de pui a fiert al scurgi si il tai in cubulete. Speli verdeata si o toci fin. Dai pe razatoarea mica marul in prealabil curatat de coaja. Amesteci maioneza cu pieptul de pui, castravetii, marul, verdeata si sarea dupa gust. Umpli ardeii cu aceasta pasta si ii asezi pe un platou decorat cu rondele de rosie si frunze proaspete de patrunjel.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii