Se golesc ardeii de seminte taind un capacel deasupra.Separat,se trece branza si cascavalul prin razatoarea mica.Se adauga mararul peste branzeturi si albusurile batute spuma cu o lingurita de delikat.Cu aceste amestec se umplu ardeii.Deasupra se presara parmezan si se pun capacelele.Se aseaza ardeii intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor cel mult 20 minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii