Se golesc ardeii de seminte taind un capacel deasupra.Separat,se trece branza si cascavalul prin razatoarea mica.Se adauga mararul peste branzeturi si albusurile batute spuma cu o lingurita de delikat.Cu aceste amestec se umplu ardeii.Deasupra se presara parmezan si se pun capacelele.Se aseaza ardeii intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor cel mult 20 minute.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii