Ardei Copti Umpluti cu Cascaval

Postat pe: 25-03-2011
(0)

Ingrediente

1 kg ardei gras
250 gr cascaval
2-3 linguri faina
2 oua
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Coci ardeii intregi si cand sunt gata ii presari cu sare, ii acoperi si ii lasi 15 min

Cureti coaja, cotoarele, si ii pui intr-un prosop de hartie ca sa absoarba zeama

Umpli fiecare ardei cu cate o feliuta de cascaval, ii treci prin faina, prin ou batut cu sare si putin piper si ii prajesti in uleiul bine incins.
Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Copti Umpluti cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Copti Umpluti cu Cascaval