Aperitiv delicios

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv delicios

Ingrediente

  • 250g mezeluri taiate cubulete
  • 150g faina
  • 150g lapte
  • 4 oua
  • 4 lingui ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 rosie taiata marunt
  • 1 castravete taiat cubulete
  • verdeata taiata marunt
  • sare,piper sau alte condinente(nucusoara,salvie,oregan)
  • Se pot folosi si masline (fara samburi)verzi ,negre sau alte legume ;morcov,ciuperci,mazarefasole verde,vinete,dovlecel,ardei gras,ceapa +usturoi verde

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor.

Daca compozitia este prea moale mai adugam putina faina sau o lingura de gris iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Intr-o forma de chec tapetata cu hatrie de copt punem compozitia si dam la cuptor la foc potrivit 45-50min (depinde de cuptor, faceti proba cu scobitoarea). Lasam sa se raceasca bine in tava apoi se taie in forme dorite. Se poate coace si in alte forme .

Este un aperitiv foarte bun si usor de facut! Sper sa va placa daca o sa-l incercati !

Un aperitiv care se face din orice fel de mezeluri si legume iar rezultatul este pe masura - delicios -!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
1
Conserve, muraturi

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa

Salata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
Sirop de patlagina
2
Varza Tocata, Murata, in Stil Bucovinean
4
Conserve, muraturi

Varza Tocata, Murata, in Stil Bucovinean

Varza Tocata, Murata, in Stil Bucovinean
Chiroste-aperitiv si desert
5
Produse de panificatie si patiserie

Chiroste-aperitiv si desert

Chirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...

Chiroste-aperitiv si desert
Parteneri
Chiftelute din peste
Bucataras.RO

Chiftelute din peste

Va prezint o reteta simpla care se prepara foarte repede si este si foarte buna. Pestele gen cod, merluciu sau stiuca este...

Chiftelute din peste
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia