Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor.
Daca compozitia este prea moale mai adugam putina faina sau o lingura de gris iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Intr-o forma de chec tapetata cu hatrie de copt punem compozitia si dam la cuptor la foc potrivit 45-50min (depinde de cuptor, faceti proba cu scobitoarea). Lasam sa se raceasca bine in tava apoi se taie in forme dorite. Se poate coace si in alte forme .
Este un aperitiv foarte bun si usor de facut! Sper sa va placa daca o sa-l incercati !
Un aperitiv care se face din orice fel de mezeluri si legume iar rezultatul este pe masura - delicios -!!!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii