DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul Lunii si Retetele Lunii August

DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul Lunii si Retetele Lunii August

Dragii nostri,

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare!

Retetele voastre vor fi rasplatite cu TREI PREMII frumoase pentru bucatarie, pretext pentru a va arata talentul si priceperea voastre:

Intre 17 august si 17 septembrie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Ca in fiecare luna, va invitam sa participati la una sau ambele sectiuni de concurs: o sectiune cu tema libera si una cu o tema specifica lunii. Tema acestei luni. deosebit de generoasa, este: "Retete de SUPE SI CIORBE CA LA MAMA ACASA".



Cum participi la una sau ambele sectiuni de concurs:

Concursul nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune cel putin doua retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!

Poti castiga o Masina de tocat carne, 1200W, cu accesorii suc de rosii, extrem de utila in orice bucatarie.


Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii AUGUST" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea retetei.

!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti retetele in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".


2. Concursul nr. 2 - RETETELE LUNII

Inscrie in concurs cel putin doua retete cu tema "Retete de SUPE SI CIORBE CA LA MAMA ACASA" si castiga unul dintre cele doua premii de mare ajutor in bucataria ta:

*** Fierbator Breville Premium Polished Stainless Steel***



***Cratita cu capac TEFAL Natural Ceramic, 24cm***


Cum participi la concursul "Retetele lunii"?
Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, cel putin doua retete cu tema "Retete de SUPE SI CIORBE CA LA MAMA ACASA" (tema lunii august).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Retetele Lunii AUGUST vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, prezentarea preparatului final. In ordinea clasarii, primul premiu, Fierbator Breville Premium Polished Stainless Steel, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, Cratita cu capac TEFAL Natural Ceramic, 24cm, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************

*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

***************************************************

Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii AUGUST" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii AUGUST" vor fi anuntati pe 18 septembrie 2017.

Mult succes, dragi prieteni si Reteteculinare.ro!

Cu drag,

Echipa RC

************************************************

18 septembrie 2017

Iata momentul mult asteptat de catre toti participantii la editia Lunii August a deja traditionalului dublu concurs Reteteculinare!

In urma jurizarii tuturor retetelor inscrise in concurs, dintre cele care au respectat regulamentul, avem placerea de a anunta pe cele 3 castigatoare:

BUCATARUL LUNII AUGUST:

Gospodariu - Dovlecei butoias cu carne

PREMIU: Masina de tocat carne, 1200W, cu accesorii suc de rosii


RETETA LUNII AUGUST

Ema Hurdugaci - Lucicos sau ciorba de varza ardeleneasca

PREMIU: Fierbator Breville Premium Polished Stainless Steel



RETETA LUNII AUGUST:

Tania Kiswani - Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete, ca la mama acasa...!
PREMIU: Cratita cu capac TEFAL Natural Ceramic, 24 cm

Multumim tuturor participantilor cu atatea retete minunate si va asteptam cu drag pe www.reteteculinare.ro sa ne impartasiti din retetele voastre si in sectiunea forum pentru multe informatii utile si frumoase!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Dovlecei pane cu branza de vaci
Bucataras.RO

Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovlecei pane cu branza de vaci
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola