DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul lunii si Retetele lunii

(0)

2019-02-06 12:15:23

Dragii nostri,

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a dublului concurs lunar marca Reteteculinare!
Retetele voastre vor fi, din nou, rasplatite cu TREI PREMII grozave pentru bucatarie:

DOUA retete vor fi premiate ca "Retetele Lunii", iar o reteta si autorul sau autoarea sa vor castiga ravnitul titlu "Bucatarul Lunii".

Intre 17 ianuarie si 18 februarie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Concurs nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni!

PREMIU

Poti castiga ca premiu un aparat de mare folos in bucatarie, care iti va econmisi timpul dedicat gatitului. In acelasi timp, poti toca in cantitati mari, gratie motorului robust si cuplajului din metal.

Mașină de tocat carne Philips, 1600WCastiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.

!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".


Concurs nr. 2 - RETETELE LUNII IANUARIE

PREMII

Inscrie in concurs retete cu tema "Retete de iarna" si poti castiga unul dintre cele doua frumoase si utile premii:

1. Platou 3 niveluri din ardezie2.


*** Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista diferente intre aspectul produselor oferite ca premii si fotografii.

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe RETETE DE IARNA (tema lunii).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Reteta Lunii va fi desemnata prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu (Platou 3 niveluri din ardezie) va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu ( ), retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************

O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

***************************************************

Cei trei castigatori, unul al sectiunii "Bucatarul Lunii IANUARIE" si doi ai sectiunii "Reteta Lunii IANUARIE" vor fi anuntati pe 19 februarie 2019.

Mult succes, dragi prieteni!

Cu drag,

Echipa RC

**********************************************************************************

19 februarie 2019

ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Dragi membri ai comunitatii reteteculinare.ro, va multumim pentru toate retetele frumoase cu care ati participat la acest concurs. Toate retetele ne-au starnit admiratia si apetitul si va felicitam pentru talentul si bunul gust culinar.

Dintre retetele cu care ati participat la fiecare dintre cele doua categorii de concurs si care au respectat tema, avem placerea sa anuntam pe cele castigatoare:

BUCATARUL LUNII 

Alexandra1984 - Rasol de porc la cuptorRETETELE LUNII

1. Ancarm - Ciorba de legume cu perisoare2. Ancutsa - Poale-n brau


Felicitari castigatorilor dublului concurs culinar, multumim tuturor participantilor pentru retetele frumoase si gustoase inscrise in concurs si va asteptam pe toti cu mare drag pe www.reteteculinare.ro!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate