Ciorba de legume cu perisoare

Postat pe: 08-02-2019
(0)

Ingrediente

2cartofi
2 morcovi
1 patrunjel
1 bucata telina (1/4 dintr-o telina mare)
5 bucati varza de bruxelles
1ceapa
2 linguri ulei
sare
piper
50 ml pasta de rosii
patrunjel verde
Pt perisoare:
200 gr de carne
1 ou
100 gr orez
sare
piper
1 lingurita nucsoara
zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Legumele le spalam si curatam bine .
Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta).
Ceapa o taiem cat mai marunt .
Cartofii taiati cubulete ii lasam deoparte ,varza de bruxelles o curatam bine de frunzele uscate si o taiem in sferturi.
Intr-o oala de 3-4litri punem 2 linguri de ulei de floarea soarelui si calim in el :ceapa, morcovul, patrunjelul si telina.
Cand ceapa s-a inmuiat si celelalte legume au prins putina culoare adaugam 2 litri de apa peste legume si lasam sa fiarba .
Pana cand incepe sa fiarba putem pregati perisoarele.
Carnea (eu o cumpar netocata si o toc eu acasa,am folosit carne de pui) impreuna cu oul si cu condimentele le amestecam intr-un bol. Adaugam orezul ales si spalat in compozitie si omogenizam (in functie de preferinte se poate aduga mai mult sau mai putin orez) .
Cand am omogenizat bine totul formam perisoarele. Le asezam pe o farfurie si stoarcem peste ele zeama unei lamai.
Cand legumele fierb adaugam cartofii si varza de bruxelles si mai lasam circa 5 minute la fiert.
Adaugam perisoarele cu zeama de lamaie cu tot si pasta de rosii. Fierbem inca 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de legume cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de legume cu perisoare