Dragii nostri,
Va multumim ca sunteti activi pe pe acest site culinar foarte popular, pentru a sarbatori impreuna o noua luna cu retete grozave! Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a dublului concurs lunar, marca Reteteculinare!
Retetele voastre vor fi rasplatite cu TREI PREMII grozave pentru bucatarie, dupa fruoasa traditie a site-ului:
Intre 20 martie si 12 aprilie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii MARTIE.
Pentru ca luna martie este marcata de traditionala pregatire a romanilor pentru intampinarea sarbatorii Pastelui, am ales postul ca tema pentru concursul nostru lunar "Retetele Lunii".
In plus, asa cum v-am obisnuit, pentru cei dintre voi care vor sa ne dovedeasca priceperea in bucatarie cu preparate cu orice alt specific, am pregatit si o sectiune de concurs in care sunteti liberi sa alegeti orice tema culinara - Bucatarul Lunii ("Tu esti bucatarul, tu alegi tema!").
Concurs nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII MARTIE!
Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!
Poti castiga ca premiu un excelent set de cutite, care iti va usura munca un bucatarie si te va ajuta sa iti manifesti talentul tau de bucatar:
Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.
Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii MARTIE" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.
!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".
2. Concurs nr. 2 - RETETELE LUNII MARTIE
Inscrie in concurs RETETE ROMANESTI DE POST si castiga unul dintre cele doua frumoase si utile premii:
Cana filtranta Marella XL 3,5 l (rosie) - Brita
Platou rotativ 32 cm din sticla, negru
Cum participi la concursul "Retetele lunii"?
Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, una sau mai multe retete romanesti de post (tema lunii martie).
!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".
Retetele Lunii MARTIE vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu, Cana filtranta Marella XL 3,5 l (rosie) - Brita, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".
***************************************************
O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.
Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.
***************************************************
Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii MARTIE" si doi ai sectiunii "Reteta Lunii MARTIE" vor fi anuntati pe 13 aprilie 2017.
Mult succes, dragi prieteni si Reteteculinare.ro!
Cu drag,
Echipa RC
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
CASTIGATORII - 13 aprilie 2017
Avem placerea de a va anunta care sunt cele trei retete castigatoare ale concursului de sarbatoare al lunii MARTIE.
Acestea sunt:
BUCATARUL LUNII MARTIE:
Premiu - Set cutitte Vitesse
***
RETETELE LUNII MARTIE:
Tocanita de ciuperci in crusta de mamaliga - Oana Placinta
Premiu: Cana filtranta Marella 3,5 l rosie
Cozonac de post cu prune si rahat - nadynady
Premiu - Platou rotativ, din sticla, negru
Felicitari tututor participantilor si castigatorilor! Va uram sarbatori cu bine, sanatate si Paste luminat!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii