Paste de Casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • Faina cat cuprinde (peste o cana)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se pun ouale si uleiul intr-un castron si se amesteca cu faina (pusa treptat) pana ce devine un aluat tare care atunci cand il apasam cu degetul revine la forma initiala (se poate framanta si direct pe masa).

Se lasa 20 min apoi se intinde o foaie de 1mm grosime.

Foaia se pudreaza cu faina, se ruleaza si se taie in functie de grosimea dorita.

Se lasa la uscat 10-20 min
Se pot folosi la supe sau la paste cu diverse sosuri. Timp de fierbere sub 5 min (in apa colocotita).

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.