Taitei
Amestecăm ouăle cu făina bine de tot, frământăm bine un aluat pe care-l lăsăm în folie la frigider 10 minute. Apoi îl intindem şi tăiem sub forma dorită.
Sos alb
Prepararea e simplă: amestecăm ciocolata cu frişcă lichidă pe baie de aburi să n-o ardem, iar când e omogenă, adăugăm macul şi coaja rasă de lămâie. Frişca să fie grasă, de 35%. Turnăm licoarea peste pastele aburinde şi servim.
Taiteii se servesc calzi.
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti