Taitei
Amestecăm ouăle cu făina bine de tot, frământăm bine un aluat pe care-l lăsăm în folie la frigider 10 minute. Apoi îl intindem şi tăiem sub forma dorită.
Sos alb
Prepararea e simplă: amestecăm ciocolata cu frişcă lichidă pe baie de aburi să n-o ardem, iar când e omogenă, adăugăm macul şi coaja rasă de lămâie. Frişca să fie grasă, de 35%. Turnăm licoarea peste pastele aburinde şi servim.
Taiteii se servesc calzi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.