1. Se condimenteaz pulpele de gasca cu sare, piper si boia de ardei. Cresonul se spala, se scutura de surplusul de apa, se aleg frunzulitele si, impreuna cu usturoiul taiat felii foarte subtiri, se pune sub pielea celor 2 pulpe de gasca.
2. Pulpele astfel pregatite se pun la fript intr-o tigaie, in unt incins, si se frig pe toate partile cca. 10 minute, apoi se adauga ceapa taiata rondele si mazarea dulce. Se toarna peste cherry si supa pregatita din cubulet si, pe foc mic, se lasa la fiert 1h. Din cand in cand, se stropesc pulpele cu jiul din tigaie.
3. Intre timp, se spala cicorile si se desfac frunzele acestora.
4. Din galbenusul de ou, apa minerala, faina, migdale si sare se prepara un aluat. Se incorporeaza albusul batut spuma. Foile de cicoare, pe rand, una cate una, se trec prin acest aluat si se frig in ulei fierbinte.
5. Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald. In jiul ramas se pune amidon alimentar si se prepara un sos.
Carnea se taie bucati, se aranjeaza pe un platou, se stropeste cu sos si se serveste alaturi de cicoarea prajita. Se foloseste o garnitura la alegere: taietei lati, orez, piure de cartofi, cartofi natur, varza rosie calita si un vin alb sec.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.