Rubaba se curata se taie bucatele. Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa si vinul rosu, pina se dizolva zaharul caramelizat. Se adauga ceapa taiata in patru si rubaba, si crengutele de rozmarin, se lasa o jumatate de ora la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cotletul de miel se sareaza si pipereaza, se prajeste putin in tigaie incinsa si dupa aia se baga la cuptor cu focul mic, timp de 30 de minute. Cotletul se serveste cu mamaliga si cu sos de rubaba caramelizata.
Pofta buna!
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO iubesc pur si simplu...este o mancare incantatoare pe care o recomand cu toata inima, sanatoasa si fff gustoasa!
Mancare de linte cu legumeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii