Smoothie cu kaki, mango si chia

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Smoothie cu kaki, mango si chia

Ingrediente

  • 1 mango bine copt
  • 1 fruct kaki bine copt
  • 2 -3 lingurite seminte chia
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Mango se curata de coaja, se scoate samburele, iar pulpa se taie cuburi.
Kaki se decojeste (eu prefer sa-l decojesc, pentru siguranta...nu stiu niciodata cu ce a fost tratata coaja) si se taie bucatele.
Se introduc ingredientele solide in cana blenderului personal Breville Blendactive Pro (fructele si semintele de chia)
Se adauga apa.
Se monteaza lamele si se asaza cana pe motorul blenderului.
Se mixeaza cateva sec. pana se obtine un smoothie cremos si foarte frumos colorat.
Se demonteaza cana din aparat, se adauga capacul special si se ia la drum!
Pofta buna!
Acest smoothie se serveste imediat, sau se poate pastra la rece max 2 ore pana in momentul servirii, altfel existand riscul oxidarii sale.
Datorita dulcetii fructelor, eu nu am mai simtit nevoia sa-i adaug indulcitori suplimentari.

Acest smoothie reprezinta varianta ideala pentru o gustare lichida, menita sa mentina nivelul nutrientilor din fructe la cote maxime.
Blenderul personal Breville Blendactive Pro folosit la prepararea acestui smoothie delicios asigura ajutorul perfect in momentele cand suntem pe fuga (smoothie este gata in cateva secunde), dar si lasa curatenie in jurul lui (smoothie se prepara direct in cana, pe care o iei cu tine, deci nu mai mai pierzi timpul cu spalatul recipientelor).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Pasta de ardei kapia
Bucataras.RO

Pasta de ardei kapia

Pasta de ardei kapia
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola