Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta

Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole uscata, de obicei fasole alba sau rosie, fiarta incet intr-un ceaun mare, impreuna cu diverse ingrediente care pot include ceapa, usturoi, morcovi, rosii, ardei, sau chiar carne de porc sau afumata pentru a adauga mai multa savoare. Condimentele precum cimbru, patrunjelul si frunzele de dafin sunt adesea folosite pentru a imbogăti aroma. Fasolea la ceaun este adesea servita alaturi de mamaliga sau paine proaspata si este o mancare reconfortanta, perfecta pentru a fi savurata intr-o zi rece de toamna sau iarna, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 1/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 2/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 3/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 4/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 5/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 6/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 7/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 8/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 9/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 10/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 11/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 12/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 13/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 14/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 15/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 16/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 17/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 18/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 19/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 20/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 21/21
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa