Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole uscata, de obicei fasole alba sau rosie, fiarta incet intr-un ceaun mare, impreuna cu diverse ingrediente care pot include ceapa, usturoi, morcovi, rosii, ardei, sau chiar carne de porc sau afumata pentru a adauga mai multa savoare. Condimentele precum cimbru, patrunjelul si frunzele de dafin sunt adesea folosite pentru a imbogăti aroma. Fasolea la ceaun este adesea servita alaturi de mamaliga sau paine proaspata si este o mancare reconfortanta, perfecta pentru a fi savurata intr-o zi rece de toamna sau iarna, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii