Spaghete cu sos gorgonzola și nuci, un prânz sățios și plin de savoare. Se fac ușor și ai nevoie de câteva ingrediente.
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde, apoi scoate-i.
Taie ciupercile în sferturi, iar pe cele mici le poți lăsa întregi. Adaugă ciupercile tăiate în tigaia încinsă și condimentează cu sare și piper. Rumenește-le astfel încât să își păstreze textura, apoi adaugă smântana lichidă peste ele. În momentul în care smântana începe să fiarbă, adaugă brânză gorgonzola. Amestecă și lasă pe foc până când sosul devine omogen și cremos.
Adaugă pastele scurse și amestecă astfel încât să le acopere în întregime sosul de ciuperci și gorgonzola. Lasă-le încă 1-2 minute pe foc, apoi adaugă miezul de nucă peste paste. Garnisește totul cu chives tocat mărunt pentru un plus de prospețime.
Servește pastele fierbinți și bucură-te de savoarea inconfundabilă a brânzei gorgonzola!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii