Ingrediente
● 2l de suc de rosii |
● 200ml de otet alimentar |
● 200g mustar |
● 150g zahar |
● o lingura rasa de piper |
● o lingura rasa de nucsoara |
● 1/2 lingurita de ienibahar |
● 1 lingura de boia de ardei dulce |
● o lingura de sare, dupa gust |
● 250ml ulei |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
In uleiul cald (nu fierbinte) se amesteca boiaua de 5-6 ori, imediat se stinge cu sucul de rosii, cu zaharul frecat cu mustarul diluat cu otetul si condimentele.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos picant pt. fripturi reci sau calde" nu uita sa ii faci un review.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos picant pt. fripturi reci sau calde" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany