Sos picant pt. fripturi reci sau calde

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2l de suc de rosii
200ml de otet alimentar
200g mustar
150g zahar
o lingura rasa de piper
o lingura rasa de nucsoara
1/2 lingurita de ienibahar
1 lingura de boia de ardei dulce
o lingura de sare, dupa gust
250ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
In uleiul cald (nu fierbinte) se amesteca boiaua de 5-6 ori, imediat se stinge cu sucul de rosii, cu zaharul frecat cu mustarul diluat cu otetul si condimentele.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos picant pt. fripturi reci sau calde" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos picant pt. fripturi reci sau calde