Sos picant pt. fripturi reci sau calde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2l de suc de rosii
  • 200ml de otet alimentar
  • 200g mustar
  • 150g zahar
  • o lingura rasa de piper
  • o lingura rasa de nucsoara
  • 1/2 lingurita de ienibahar
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • o lingura de sare, dupa gust
  • 250ml ulei

Mod de preparare

In uleiul cald (nu fierbinte) se amesteca boiaua de 5-6 ori, imediat se stinge cu sucul de rosii, cu zaharul frecat cu mustarul diluat cu otetul si condimentele.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)