Faina se rumeneste in ulei, la foc mic, apoi se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, pastarnacul si usturoiul, toate curatate, spalate si tocate marunt, impreuna cu foaia de dafin, ienibaharul, zahar (dupa gust) si supa de carna (zarzavat), cat este necesar pentru a face preparatul de consistenta unui sos.
Totul se fierbe bine, dupa care se strecoara, apoi se adauga smantana si otetul(zeama de lamaie- dupa gust)
Acest sos se serveste la orice fel de preparat din vanat.
Cantitatile se vor inmulti cu numarul de persoane pentru care se prepara sosul, rotunjirile se vor face, de regula, in minus.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii