Sos Pentru Vanat

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Cantitati pentru 1 persoana:
5 g faina
10 ml ulei
1/4 ceapa
1/4 morcov
1/4 patrunjel
1 catel de usturoi
1/4 pastarnac
1 lingura smantana
supa de carne(sau de zarzavat)
1 boabe de ienibahar
1/4 foaie de dafin
zahar( dupa gust)
otet(sau zeama de lamiae) dupa gust
sare

Mod de preparare

Faina se rumeneste in ulei, la foc mic, apoi se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, pastarnacul si usturoiul, toate curatate, spalate si tocate marunt, impreuna cu foaia de dafin, ienibaharul, zahar (dupa gust) si supa de carna (zarzavat), cat este necesar pentru a face preparatul de consistenta unui sos.
Totul se fierbe bine, dupa care se strecoara, apoi se adauga smantana si otetul(zeama de lamaie- dupa gust)
Acest sos se serveste la orice fel de preparat din vanat.

Cantitatile se vor inmulti cu numarul de persoane pentru care se prepara sosul, rotunjirile se vor face, de regula, in minus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Pentru Vanat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Pentru Vanat