Faina se rumeneste in ulei, la foc mic, apoi se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, pastarnacul si usturoiul, toate curatate, spalate si tocate marunt, impreuna cu foaia de dafin, ienibaharul, zahar (dupa gust) si supa de carna (zarzavat), cat este necesar pentru a face preparatul de consistenta unui sos. 
 Totul se fierbe bine, dupa care se strecoara, apoi se adauga smantana si otetul(zeama de lamaie- dupa gust)
 Acest sos se serveste la orice fel de preparat din vanat. 
Cantitatile se vor inmulti cu numarul de persoane pentru care se prepara sosul, rotunjirile se vor face, de regula, in minus.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii