Sos Maioneza Din Galbenusuri de Ou Crude

Postat pe: 31-07-2009
(0)

Ingrediente

4 galbenusuri de ou
1 lingura mustar
1 lingura zeama de lamaie
500ml ulei
sare dupa gust
piper dupa gust

Mod de preparare

Galbenusurile de ou, mustarul, sarea si piperul (de preferinta alb) se pun intr-un castron si se bat cu telul. Se adauga uleiul, picatura cu picatura, pana in momentul in care se leaga, apoi se poate turna in suvoi subtire continuu. Cand uleiul a fost complet incorporat se adauga si zeama de lamaie.
Pentru a reusi sosul de maioneza, se recomanda ca ouale si uleiul sa aiba aceeasi temperatura.
Maioneza taiata se remonteaza astfel: se ia un galbenus de ou, se amesteca cu o jumatate de lingurita de mustar si se adauga maioneza taiata, putin cate putin, pana ce se incorporeaza in intregime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos Maioneza Din Galbenusuri de Ou Crude" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Maioneza Din Galbenusuri de Ou Crude
html