Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).
Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca departe de foc pentru 15 minute.
Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare, dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se bulion de rosii.
Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se trece prin strecuratoare.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii