Sos espagnole

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml supa consome de vita (cu legume pt aroma), 40 g unt
  • patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare
  • dafin, cimbru si bulion de rosii

Mod de preparare

Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).
Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca departe de foc pentru 15 minute.
Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare, dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se bulion de rosii.

Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se trece prin strecuratoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate