Sos de Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1/2 l bulion
1 -2 linguri zahar
sare dupa gust
100 ml ulei
3 linguri rase de faina

Mod de preparare

Punem uleiul la incins si adaugam cele 3 linguri de faina. Lasam sa prajeasca un pic apoi stingem totul cu 1/2 litru bulion. Cand da in clocot adaugam 2 linguri zahar si sare dupa gust. Lasam sa dea 2-3 clocote apoi se poate lua dupa foc.

Acest sos se serveste la ardeii umpluti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  01.10.2009 13:09:29

Merge cu orice preparat . Iti recomand pentru ciocanele , sa adaugi la sos si un pic de ardei iute .

nicolkiss
•  01.10.2009 12:53:02

se poate folosi s la ciocanele de pui?

Leila
•  11.10.2008 11:59:21

Da ai dreptate , si la chiftele e super .

lucia_bp
•  11.10.2008 11:47:52

Si eu il folosesc frecvent si la alte preparate-chiftele,etc.-este foarte bun si ne place mult

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Rosii