Oul se fierbe ,apoi se scoate galbenusul care se amesteca cu zahar,boabe de ienupar,pisate in piulita si ceapa ,tocata marunt.
Se mai adauga apoi putin otet,ulei,turnat cate putin,amestecand,suc de lamaie si sare.
Se freaca bine pana la consistenta de crema spumoasa,usor fluida.
Se serveste in sosiera,langa vanat.
Cantitatile se vor inmulti cu numarul de personae pentru care se prepara sosul,rotunjirile se vor face ,de regula,in minus.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii