Sos de ienupar pentru vanat

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

Cantitati pentru 1 persoana:
10 ml ulei
1/4 ceapa
1 galbenus
1-2 boabe de ienupar(se gaseste la plafar)
zahar(dupa gust)
suc de lamiae(dupa gust)
otet(dupa gust)
sare

Mod de preparare

Oul se fierbe ,apoi se scoate galbenusul care se amesteca cu zahar,boabe de ienupar,pisate in piulita si ceapa ,tocata marunt.
Se mai adauga apoi putin otet,ulei,turnat cate putin,amestecand,suc de lamaie si sare.
Se freaca bine pana la consistenta de crema spumoasa,usor fluida.
Se serveste in sosiera,langa vanat.

Cantitatile se vor inmulti cu numarul de personae pentru care se prepara sosul,rotunjirile se vor face ,de regula,in minus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de ienupar pentru vanat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de ienupar pentru vanat