Sos de Ceapa

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 lingura unt sau untura
1 lingura faina
2 cepe
1 lingurita zahar
1 lingura bulion
1-2 linguri otet sau zeama de lamiie
2 pahare zeama de carne (se poate folosi si apa)
sare

Mod de preparare

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecind sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sarea, zaharul si bulionul si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se adauga otetul sau zeama de lamiie si se lasa sa scada, ca sa nu fie nici prea gros, nici prea subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Ceapa