Sos Cu Ficatei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ficatei
  • 4 linguri bulion ardei
  • 4 linguri vin alb
  • 6 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • o lingurita de zahar
  • un varf de cutit sare
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • menta

Mod de preparare

Ficateii se prajesc la foc mic. Intr-un vas se pun vinul piperul, menta zaharul, usturoiul taiat cubulete, patrunjelul, rosile curatata de coaja si taiata, bulionul si se amesteca.

Se dau pe foc timp de 3-4 minute si apoi se servesc.
Se pot servi si cu piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate