Se pun 100 g de ardei cu capetele taiate intr-un blender sau rebot de bucatarie. Restul de ardei se curata inclusiv semintele apoi se pun peste cei din blender. Adauga usturoiul si 250 ml de otet peste ardei si amestecati pana cand acestia sunt tocati foarte marunt.
Intr-o cratita se pune pasta de ardei, restul de otet si zaharul. Pe foc mediu amestecati timp de 5 minute sau pana cand s-a topit zaharul. Adu la fierbere apoi lasa sa fiarba timp de 35-40 minute amestecand din cand in cand.
Se lasa sosul sa se raceasca putin apoi se toarna in sticle (nu de plastic). Mie mi-au iesit 2 sticle respectiv 1. 2 l si le tin in frigider. Acesta se pot pune si in sticle sterile si le sigilati ca orice altfel de muratura sau compot.
Este un excelent dip pentru diferite fripturi si legume.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii