Sos barbeque

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 litru
  • 2 buc cepe mari
  • 3 buc usturoi(tocate marunt)
  • 3 buc ardei iute rosu
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 linguri coniac
  • 500gr pasta tomate
  • 4 buc rosii decojite si taiate marunt
  • 1 llingura suc de lamaie
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, usturoiul si ardeiul(tocate marunt) se prajesc in ulei de masline apoi se sting cu coniac.
Se adauga restul ingredientelor si se lasa sa fiarba circa 20 de minute.
Se lasa sa se raceasca dupa care i se da gustul cu sare, piper.
Se imbina perfect cu preparate la gratar la orice fel de carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)