Sos Alb II

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 linguri de unt
4 linguri faina
1 ou
un pahar smantana
un pahar se supa
coaja de la o lamaie si putina zeama

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Untul se topeste la foc mic dupa care se adauga faina care se stinge cu un pahar de supa. Se ia de pe foc pt a omogeniza faina bine cu supa, pt dizolvare pt a nu face cocoloase, dupa care se pune iar la foc. Se amesteca bine si se toarna peste unt: oul, smantana, lamaia si zeama acesteia, dupa care se lasa la foc pt a fierbe mai bine.
se serveste cu piept de pui! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Alb II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Alb II