Untul se topeste la foc mic dupa care se adauga faina care se stinge cu un pahar de supa. Se ia de pe foc pt a omogeniza faina bine cu supa, pt dizolvare pt a nu face cocoloase, dupa care se pune iar la foc. Se amesteca bine si se toarna peste unt: oul, smantana, lamaia si zeama acesteia, dupa care se lasa la foc pt a fierbe mai bine.
se serveste cu piept de pui! ! !
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAzi, pot sa va spun ca vasul Zepter m-a cucerit!!!De ce? Pentru ca am reusit sa fac o prajitura foarte gustoasa si rapida,...
Prajitura cu mere si ananas in vasul ZepterReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii