Pregatirea Rapida a Maionezei

Complexitate
redusa
Pregatirea Rapida a Maionezei

Ingrediente

  • -2 oua intregi
  • -400-500 ml ulei
  • -sare
  • -piper, dupa preferinta, necesitati, optional
  • -boia, dulce sau iute, dupa necesitati si preferinta, optional

Mod de preparare

Puneti intr-un vas (gen pahar de plastic), ingust si mai inalt, ouale; turnati peste ele tot uleiul si scufundati piciorul mixerului- cel cu elice metalica- pana in partea de jos a vasului. Porniti aparatul la viteza maxima si ridicati de 2-3 ori piciorul spre suprafata.

Veti avea o maioneza bine legata, in doar cateva secunde si care nu curge din vasul intors cu capul in jos.
Condimentati, dupa preferinta, necesitati si gust

Puteti sa o colorati cu putina boia daca doriti sa o folositi pentru ornare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc