Pregatirea Rapida a Maionezei

Complexitate
redusa
Pregatirea Rapida a Maionezei

Ingrediente

  • -2 oua intregi
  • -400-500 ml ulei
  • -sare
  • -piper, dupa preferinta, necesitati, optional
  • -boia, dulce sau iute, dupa necesitati si preferinta, optional

Mod de preparare

Puneti intr-un vas (gen pahar de plastic), ingust si mai inalt, ouale; turnati peste ele tot uleiul si scufundati piciorul mixerului- cel cu elice metalica- pana in partea de jos a vasului. Porniti aparatul la viteza maxima si ridicati de 2-3 ori piciorul spre suprafata.

Veti avea o maioneza bine legata, in doar cateva secunde si care nu curge din vasul intors cu capul in jos.
Condimentati, dupa preferinta, necesitati si gust

Puteti sa o colorati cu putina boia daca doriti sa o folositi pentru ornare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate